КАКВА МАГИЈА ИЗРАЕЛА: Немачкој шипак – нула гласова публике на Песми Евровизије

ТЕЛ АВИВ – На такмичењу за песму Евровизије, тачније Евроаустраловизије, које је ове године одржано у Израелу, истуреној земљи Европе на азијском континенту, приметили смо необичан детаљ. Немачка није добила ниједан бод од гласова публике. Ништа. Нула. Зеро. Nichts. Шипак.

Водитељ прави магијски покрет и – ето нуле за Немачку (фото: Јутјуб скриншут)

Одавно је познато да је шанса да Немачка добије и један једини бод од израелског жирија равна томе да планета Нибиру упадне у гаће Снуп Доги Догу и претвори се у зелену чапљу у кратким панталонама и са наочарима за читање на врху кљуна. Али, гласање публике је ипак теже предвидети, јер то није само публика из Израела, то јест малог дела Мале Азије, већ и из целе Европе и Аустралије.

Немци су скрпили нешто бодова жирија, и томе додали ових нула бодова публике, па завршили трећи отпозади. Како се то догодило?

Познато је колико народ Израела воли Немце, због свега доброг што су им учинили у не тако давној прошлости. То добро ће им заборавити за неких 500.000 година, па ова нула и јесте нешто што су прижељкивали. Прижељкивали? А шта ако су уплели прсте? Психотронско оружје? Хаковање свих мобилних оператера? Поседовање свих мобилних оператера? Или поседовање неких, хаковање осталих? Али, онда би се то дешавало и кад није Израел домаћин.

Потез водитеља када шири руке указује на мојсијевски или можда магијски покрет. Кабала? Заветни ковчег? Абрамелинови списи? Не знамо шта је, али – каква магија Израела!

Аутор: Нићифор Блентавило

Прочитајте још:

Том Круз снима филм “Немогућа мисија: Еулекс”

Жељко Митровић: Драго ми је што ми је Пинк пружио шансу као музичару

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *