ЈЕСУ БИЛИ БЕРОНЕ КОРАЦИ? “Али то се у задњој секунди не суди”

БЕОГРАД – Кошаркаши Црвене звезде направили су нове шампионске кораке. Заправо, кораке. За нову шампионску титулу. Били Берон, јунак Звездине победе над Партизаном у финалу плеј офа, који је постигао кош за победу и титулу у задњој секунди, каже да није сигуран да ли је том приликом направио кораке. 

Били Берон – кораци за титулу (фото: Јутјуб скриншут)

Кораке нико није видео, ни судије, ни навијачи, ни играчи једног ни другог тима, а понајмање Стефан Јанковић, иако је цео продор испратио немим погледом. Али кад је приказан успорени снимак, видело се да је Берон направио барем три корака. Упућени кажу да је након удара грома у кров Пионира, и нестанка струје, Берон заварничио и, вероватно добио брзину муње у ногама, тако да му се кораци не могу ни избројати без успореног снимка.

На питање, “јесу ли Били Бероне кораци”, одговара:

– Стварно нисам сигуран шта се десило, било је тако брзо. Мислите да је било више од три корака? Ако је било, онда су кораци. Али то се у задњој секунди не суди. У НБА се не суди некад ни шест-седам корака, а ипак је то НБА – рекао је Берон.

И док неки констатују да је карма чудо, и да је, након толико времена, Дробњакова тројка са клупе дошла на наплату, сам Берон закључује:

– Ово су мали кораци за мене, али велики за човечанство. Звездашко човечанство. Звездачанство.

И Небојша Човић се већ огласио речима да је онај удар грома наговестио победу праведника. Иако на неправедан начин.

– Па кад може Марадонина божја рука, онда, што да не, могу и Беронови божји кораци – казао је Човић.

У Беронову одбрану можемо констатовати да се три корака не суде ни у рукомету. А да ли су била и четири корака, то ни успорени снимак не може да докаже, јер је Берон, изгледа, стекао брзину Флеша. Чуло се само бззззз! Ко би то избројао.

Покушајте ви, па нам реците у коментарима.

Аутор: Вук Жабац

Прочитајте још:

Радоњића збунила тактика Вујошевића са 5 играча Партизана на терену

Вујошевић кажњен јер није опеглао кошуљу

Спорт победио мржњу: Делије и Гробари навијали за Хрвате

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *