delije ivanjica

Звезда оптужила Караџића да је убедио играче Јавора да јој дају четири гола

delije ivanjica

Надлежни да открију по чијем су налогу и наговору Ивањичани дали Звезди четири комада

БЕОГРАД – Фудбалски клуб Црвена Звезда саопштио је да за тај клуб Томислав Караџић више није председник ФСС пошто се умешао у резултате Првог кола Супер лиге тако што је наговорио играче Јавора из Ивањице да дају Звезди четири гола.

Управа, стручни штаб и играчи Црвене Звезде за пораз од Јавора од 4:2 криве искључиво Караџића и траже реакцију надлежних органа.

– Отишли смо у то село Ивањицу са намером да победимо и узмемо сва три бода. Звезда је наступила у свом најјачем саставу, на терен су изашли играчи који су се вишеструко доказали по бројним таблоидима лумпујући са старлетама по дискотекама. Међутим, Караџић се поново умешао у резултате и пре утакмице убедио играче Јавора да нам дају четири гола што ми нисмо планирали и то је главни разлог нашег пораза – стоји у саопштењу нашег најтрофејнијег клуба. 

Управа Црвене Звезде затражила је од надлежних органа, а пре свега од потпредседника Владе Србије Александра Вучића да испита “како и по чијем наговору један клуб из унутрашњости сме да се усуди да најтрофејнијем клубу у земљи да четири гола и то на старту сезоне”. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *