KCS jovanka broz

Због стања Јованке Броз рекордна читаност сајта Клиничког центра, оглашивачи разграбили банере

KCS jovanka broz

Јованка сама потписала да се објављује њено стање, доктор је само наводио њену руку

БЕОГРАД – Читаност сајта Клиничког центра Србије на рекордном је нивоу откада се на информативним странама овог портала појављују извештаји о стању Јованке Броз, рекла је портпарол Клиничког центра Србије Зорица Марковић у ексклузивној изјави за портал Клиничког центра Србије.

– Откада је Јованка Броз примљена у Ургетни центар Клиничког центра, читаност сајта вртоглаво расте, а имали смо чак и два хакерска напада. Интересовање је незапамћено! То су одличне вести за наше здравство – казала је усплахирена Марковићева.

Она је изразила задовољство порастом читаности, рекавши да та чињеница има и позитивне економске последице.

– Бројни оглашивачи су нагрнули на сајт Клиничког центра Србије и просто разграбили све банере! Наши систем администратори чине чуда како би омогућили још рекламног простора на сајту, али цене у складу са потражњом драстично расту. Међутим, то не умањује интересовање оглашивача – нагласила је Марковићева.

На притужбе Родољуба Шабића, повереника за информације од јавног значаја, зашто се објављују информације о болести кад се тиме крше права пацијента, она одговара да је то учињено уз писмени пристанак Јованке Броз.

– Будући да је прилично слаба, Јованка није успела сама да се потпише, па јој је доктор помогао наводећи њену руку. То је јако хумано од ње, иако без наочара не види шта потписује, јер у време када нам здравство грца у дуговима, ово је позитиван подстрек медицинском систему и нови извор прихода који ће омогућити лечење и других пацијената – закључила је Зорица Марковић.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *