Вучић сваки дан преживи срчани удар кад види насловну Информера

БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић већ неко време има проблеме са радом срца, а ти проблеми отпочели су када је почео да чита насловне стране Информера, сазнаје НП портал.

Сваки пут када види насловну Информера Вучића готово да изда срце (фото: Наша Патка)

– Сваки пут када прочита насловну Информера, председник преживи мањи или већи срчани удар. Када види ко га све напада, ко све покушава да га смени или убије и ко га је све издао, чини му се да је цео планетарни систем против њега, па му такве насловнице редовно изазивају срчане ударе – каже наш извор из кабинета председника.

Он наглашава да је, срећом, председник несаломив, па му такви срчани удари најчешће нису сметња.

– Ипак, да би смирио лупање срца, он мора сваког дана да зове главног и одговорног уредника Информера Драгана Ј. Вучићевића, који му онда објашњава да су ти наслови прос… овај, претеривања и да нема разлога да се узрујава. Такве речи би на њега деловале као седатив, и срчани ритам би почињао да опада – објашњава наш саговорник.

Али пре неколико дана је, приликом читања једног од бомбастичних наслова Информера, Вучић ипак доживео јачи удар, а Вучићевић је био недоступан, због чега је председник морао да се подвргне хитној лекарској интервенцији на ВМА.

– Након тога, још један јак удар доживео је у понедељак вече, када је видео ноћно издање Информера за уторак, и наслов да је лидер Двери Бошко Обрадовић, након сазнања о срчаним проблемима председника, наредио својима да из све снаге лажу и ударају по Вучићу док га на смрт не изнервирају. Када је прочитао: “Нервирајте га до смрти”, председник је опет добио лупање срца. Доктори су му зато саветовали да под хитно смањи читање Информера и да скреће поглед у страну чак и кад пролази поред трафике како не би угледао насловницу тог листа. Међутим, он не слуша савете лекара – забринут је наш извор.

Иначе, како сазнаје наш портал, стране службе су већ приметиле какве реакције код српског председника изазива читање Информера. Зато су главног уредника овог листа обрлатиле донацијама са захтевом да чланци о заверама против Вучића буду што бомбастичнији и да делују што страшније, како би дотукли председника Србије. Притом, уредник Информера треба да буде што чешће недоступан. Уколико тај план не буде уродио плодом, Вучићевић чува кеца у рукаву. У том случају објавиће насловну страну у којој ће оптужити самог себе да је у завери против Вучића, што, према прогнозама, председниково срце неће издржати.

Аутор: Илија Чворак

КЛИНТОН ОТКРИО У ПРИШТИНИ: Мислим да је Вучић покушао да ме убије донацијом од 2 милиона $, умало сам умро од смеха

Не пропустите:

Нагло скочиле акције Фолксвагена након најаве председника Вучића у емисији „Ћирилица“

ШОК! Чанак показао да је српски аутохтониста: Холандија је срце Србије! (ВИДЕО)

Руски пранкери се представили Харадинају као британска краљица и рекли му да поднесе оставку

Влада Србије упутила помоћ од милион евра за обнову Краљеве Луке

ЕКСКЛУЗИВНО: Црна Гора напушта Балкан!

Сунђер Боб Коцкалоне позеленео кад је видео равне коцке код Трга: “Хоћу грубу страну!”

Руси нам остављају С-400 ради одбране од удара метеора

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *