vucic poklon

Вучић никако да се сети где је ставио поклон који је обећао Динкићу

vucic poklon

Млађа је ових дана мало нервозан, јер обећани поклон никако да стигне

БЕОГРАД – Александар Вучић, први потпредседник Владе Србије, изјавио је за Нашу Патку да никако не може да се сети где је ставио поклон који је пре више година обећао Млађану Динкићу, актуелном министру финансија и привреде.

– Свуда сам тражио и никако не могу да га нађем. Приметио сам и да је Млађа помало нервозан због тога, али верујем да ће да се стрпи још мало. Носио сам се мишљу да му купим нови, али ипак, у ово време кризе потребна нам је максимална штедња и не бих да постанем предмет критика због моје мале расејаности – казао је Вучић.

Он је истакао да ће сигурно пронаћи поклон који је наменио колеги из Владе, иако је прошло пуно времена, јер је у време кад је дао обећање био радикал, а сада је напредњак.

– Надам се да ми поклон није остао у Магистрату у Земуну. У сваком случају, обећање је обећање и уверен сам да ћу поклон пронаћи и уручити му га на пригодној манифестацији. То ће бити свечани тренутак за целу Србију. То би могло да се деси и ових дана, ако не успе реконструкција Владе, али свакако ће тај тренутак уследити пре нових парламентарних избора – поручио је Вучић.

Он је рекао да је лидер Уједињених региона најомиљенији од свих министара финансија и привреде у Влади Србије.

– Ми у Влади волимо да му из милоште тепамо Млађа Крађа јер је невероватно са коликом енергијом успева да увек „украде“ понеко министарско место у свакој влади, a самим тим „украде“ и време које је провео на власти. Уосталом, надимак му се лепо римује са именом. Он се на то понекад наљути, јер је скроман и стидљив по природи, па не воли да га људи превише хвале – нагласио је Вучић.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *