Beograd na vodi mali

Ускоро “Београд на води”, али најпре Београђани на хлебу и води

Beograd na vodi mali

Грађани се надају да хлеб неће бити превише сув и да вода неће бити она из Ужица

БЕОГРАД – Пројекат “Београд на води” биће завршен до 2019. године, а до тада Београђани ће бити на хлебу и води, обећао је председник Привременог већа престонице Србије Синиша Мали. 

Грађане Београда обрадовала је вест да ће бити хлеба, али се надају да неће бити превише сув, и да ће вода бити питка, а не као она из Ужица. Мали каже да је пројекат “Београд на води” изврсна прилика за компанију “Игл хилс” из Уједињених Арапских Емирата да покаже шта уме.

– Најпре је потребно изместити већи део пруге код Железничке станице “Београд”, на чијем месту ће бити подигнута зграда висока 180 метара и 15 милиметара, налик оној у Дубаију. Компанија из Емирата ангажоваће за посао измештања железнице стручњаке из Ал Каиде, специјализоване за експлозиве и бомбе. Могуће је чак и да ће пругу уклонити професионални бомбаши самоубице који су се више пута досад показали у самоубилачким акцијама, с тим што овог пута неће бити људских жртава, осим њихових – најавио је Мали. 

Он оптужује претходну власт да је крива за то што поред хлеба неће бити млека и понеке паштете за осиромашене грађане главног града.

– Дуг Драгана Ђиласа од милијарду евра враћаћемо до 2035. године. Ипак, ради остварења пројекта “Београд на води” обезбедићeмо хлеб и воду за све Београђане који дођу на мобу око изградње овог пројекта. После тога, дакле за пет година, наступиће период на води и води, па препоручујемо грађанима да вежбају сан гејзинг како не би неспремни дочекали овај критичан период – поручио је Мали. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *