Напад на геја

Ухапшени нападачи на геј Немца револтирани: „Нико нас није упозорио путем медија да треба да бежимо!“

Напад на геја

Нико од званичника није објавио имена нападача са најавом да ће бити ухапшени

БЕОГРАД – Непуних 17 часова након немилог инцидента у коме је повређена геј глава хомосексуалног Немца, који је као ЛГБТ активиста стигао у Београд да пропагира хомо-вредности, ухваћени су осумњичени за овај страшан, страшан догађај.

Након министра полиције Небојше Стефановића који је објавио овај несумњиви рекорд у хватању починилаца кривичног дела, у иначе традиционално геј-пријатељској српској средини, огласили су се и осумњичени у случају „Meine liеbe Plätzchen“.

– Ми можда јесмо тукли неког Немца, мада ми се по акценту учинило да је Аустријанац или Швајцарац у питању. Ово дефинитивно није, како поједини злонамерни медији наводе, злочин подстакнут сексофобичном мржњом. Можда и нисмо тукли никога, сећање ми је помало магловито јербо смо много пива попили, али једна ствар у овом случају је изузетно индикативна: нико од државних званичника није се појавио на ТВ-у и објавио наша имена са најавом да ће нас ухапсити. Само ми је пандурација банула на врата – каже за Нашу Патку један од осумњичених у ексклузивном телефонском разговору илегалним мобилним телефоном.

– Стварно срамота – наставља он – Космајац, ШарићМилићев – сви они су били осумњичени за далеко тежа дела, па су добили фер упозорење и, што би рекли Амери, хед-старт. До сад сам могао у Кину да одем – вајка се притворени нападач.

– То је стварно педерски – додаје он. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *