Патике са базара

Стижу свеже патике из Обреновца на Базар

Патике са базара

Нема разлога за тучу, стиже још мокре робе

БЕОГРАД/ОБРЕНОВАЦ – И када су сви помислили да је јефтиних поплављених патика нестало на Базару, стигао је нови контигент из Обреновца. 

Разочарани купци су ових дана у Хали 9 Београдског сајма затицали све мањи избор мокрих патика, па су избијале туче око последњих комада. И мада је претило да те робе у потпуности понестане, добављачи су се снашли и откупили велике количине поквашене спортске обуће из Обреновца. 

– Таман смо били при крају са нашим залихама из магацина у Раковици, када се вода повукла из Обреновца и ослободила приступ бројним бутицима и радњама у том граду. Брзо је пао договор са власницима обреновачких радњи и они су пласирали своју робу на тржиште Хале 9. Наравно, патике смо због блата опрали шмрковима, а неке смо морали да расквасимо јер су се већ биле осушиле и скориле – објашњава шеф продаје на Базару, Данијел Мучибабић,  поручивши грађанима који желе патике да не морају да се туку јер ће бити још робе. 

Он је открио да власници планирају да овога направе светски хит и да региструју бренд мокрих патика, а бизнис би могао да се прошири и на мокре чарапе, мокре фармерице, мокре мајице итд.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *