Небојша Стефановић докторат

Стефановић: Нисам плагијатор, па нисам ја писао мој докторат

Небојша Стефановић докторат

Није ни појма имао да се човек којег је унајмио послужио туђим делом

БЕОГРАД – Министар полиције Небојша Стефановић одбацио је оптужбе да је плагијатор, а као главни доказ наводи да он није ни писао своју докторску дисертацију. 

– Лаж је да сам плагирао свој докторат! Па ја га нисам ни писао, како сам онда могао да извршим плагијат? Нема никакве логике – указао је Стефановић.

Он је рекао да је унајмио човека да му напише докторат, али ни на крај памети му није било да ће овај да се послужи туђим делом. 

– Наредио сам хитно привођење човека који је писао мој докторат како би дао изјаву полицији да ли се неовлашћено послужио туђим докторатом, чијим докторатом се послужио и у којој мери га је преправио да би га на крају потписао мојим именом. Верујем да ће тужилаштво подићи оптужницу против њега. Заиста не мислим да би ја требало да сносим било какву одговорност за нешто што нисам урадио. Ја сам први пут докторат имао прилике да прочитам на сајту Пешчаника – објаснио је Стефановић додавши да ће и приватном тужбом гонити преваранта који му је докторат тарифирао као да је реч о оригиналном раду. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *