napad klonova

ШОКАНТНО: Мишковић клонирао себе, ћерку и пословне партнере!

napad klonova

Није клонирао сина Марка, јер је имао обичај да каже да ће му и овај један доћи главе

БЕОГРАД – Мирослав Мишковић, власник компаније “Делта холдинг”, клонирао је себе најмање два пута, а у притвору седи један од његових дупликата, ексклузивно открива Наша Патка!

Он је клонирао ћерку Ивану најмање једном, док сина Марка није! Дао је да се клонира и потпредседница “Делте” Ивана Веселиновић, али не и Милка Форцан. А са Миланом Беком трампио је једно клонирање у замену за акције „Ц  маркета“ – открива за Нашу Патку неповерљиви извор из компаније “Делта”, који је био толико неповерљив да није хтео ни да се слика за наш портал! 

Он каже да је Мишковић пре десетак година, заправо после демонстрантских промена, почео да се распитује за клонирање.

– Он је раније имао двојника, једног запосленог из „Делте“ којег су пластични хирурзи учинили да личи на њега, што је била велика част за тог амбициозног младог човека, 40 година млађег од Мишковића. Али први човек „Делте“ није био у потпуности задовољан његовим изгледом јер је овај више личио на лошу воштану фигуру. Он је желео да његови двојници буду идентичнији од идентичних близанаца и да представљају њега самог. А све зато да би могао да буде на више места истовремено, затим из разлога безбедности и разлога ега. Зато је почео да се интересује за клонирање са убрзаним растом и сазревањем, усађивањем меморије и копирањем осећања. Код овог последњег се појавио проблем, никако није ишло, али се на крају утврдило да је кривица до самог Мишковића – открива наш извор.

Како наводи, није му позната технологија клонирања која је коришћена, али с обзиром на резултате, има утисак као да се ради о Теслином „копи пејст“ методу из филма „Престиж“.

По његовим сазнањима, Мишковић је урадио најмање два клона за себе, а клонирао је и ћерку Ивану. 

– Сина Марка није дао на клонирање. Имао је обичај да изјави да ће га и овај један упропастити – наводи наш извор. 

Он открива да је на клонирање дата и Ивана Веселиновић, али и Милан Беко, Мишковићев пословни партнер.

– Беко је уступио своје акције “Ц маркета” Мишковићу у замену за клонирање, будући да је реч о најтајнијој технологији, којој Беко није имао приступ. Осим тога, Бека би то више коштало, јер је Мишковић већ имао знатан попуст на количину с обзиром да је раније наручивао више клонова – истиче наш саговорник.

Пре неколико дана већ смо писали да Мирослав Мишковић има двојника, о чему смо приложили документа са Кипра. Како се испоставило, најбогатији Србин има и тројника! 

То потврђује документ Агенције за привредне регистре, достављен новинару Ђорђу Падејском, а захваљујући коме смо и дошли до овог доказа. 

{AG}dokumenta/APR-klonovi{/AG}

Из документа се види да горе, а и доле поменуте личности, поседују по најмање два идентитета, јер имају по два различита јединствена матична броја. 

Тако се Мирослав Мишковић води као овлашћено лице у више „Делтиних“ ћерки фирми у Београду, али се види да су то два различита Мирослава Мишковића, јер имају два различита ЈМБГ-а. Према једном, рођен је 05. јула 1945, а према другом 26. јула 1952. године. А према документу са Кипра, као што смо већ објавили, рођен је 25. јула 1945.године! Овај последњи највероватније је прави Мишковић.

И његова ћерка има два идентитета, односно два ЈМБГ-а. Онај уписан под именом Иване Мишковић Карић је оригинал, док је онај код којег пише само Ивана Мишковић заправо њен клон, јер Иванин дупликат није удат за Горана Карића, сина Сретена Карића. 

Такође, Ивана Веселиновић и Милан Беко имају по два идентитета, што се може видети из документа. 

А прави Мишковић, који је уписан на Кипру као власник “Хемслејда”, а тиме и “Делта холдинга”, и даље се са слободе подсмева свему што се дешава, док притворске дане уместо њега издржава један од његових клонова. 

 

(у следећем броју: Милка Форцан напустила Мишковића јер није и њу клонирао)

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *