šizofrenik paranoik

Шизофреничар умислио да га неко прати на Твитеру

šizofrenik paranoik

Манијак у стопу прати његов твитер налог

КРАГУЈЕВАЦ – Синиша Николић (51) из Крагујевца, који пати од параноидне шизофреније, умислио је да га неко прати на Твитеру. 

Овај помоћни радник у фотокопирници приметио је, како тврди, да неко данима прати његов твитер профил и све његове објаве, због чега је уплашен за своју безбедност. 

– Покушавао сам да побегнем, да узмем лап топ и одем у парк, у кафић, код сестре, код пријатеља, попнем се на Црни врх, одем на Мораву и уђем у чамац, чак побегнем у Шумарице, где се појављују духови… Међутим, кад год отворим свој профил, тај манијак је стално ту. Он ме прогони, зна сваки мој корак. Не знам шта да радим – забринут је овај параноик.

Како наводи, покушао је да завара траг, те је покушао са таблет рачунаром, а кад то није упалило, набавио је и андроид телефон. 

– Оставио бих и лап топ и таблет кући, а изашао само са телефоном. Али где год отворио мој твитер налог, на улици, у градском превозу, у књижари, пратилац је био ту. Чак и кад изађем из куће маскиран, са лажном брадом, брковима или периком, обучен као просјак, поп, Деда Мраз или механичар “Аутосаобраћаја” у штрајку, резултат је увек исти. Или је у питању манијак или је агент тајне службе, што је врло могуће јер радим у фотокопирници и вероватно сам копирао нешто што нисам смео, неку топ тајну – каже Синиша и додаје да не зна како да се отресе непожељног пратиоца. 

– Постајем забринут за свој живот. Полиција неће да ми помогне, тврде да је то нормално, али уверен сам да то само тако кажу јер не смеју против тајне полиције. Сви које познајем тврде исто, али они су ионако сви застрашени. Ишао сам ван града, путовао у иностранство, али где год да се задесим и отворим профил, манијак је ту. Како то може да буде нормално? – упитао је он. 

Синиша је на крају одлучио да и он почне да прогони прогонитеља.

– Ако и ја будем пратио њега, можда ће он покушати да побегне од мене – закључио је Синиша.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *