Станија Дубаи

Шеик одустао од пројекта “Београд на води” због пројекта “Станија на душеку”

Станија Дубаи

Откако је Станија стигла у Емирате, шеик је заборавио ко је Вучић

ДУБАИ – Одлазак српске старлете Станије Добројевић у Дубаи задао је јачи ударац српској економији него све заједно владе у којима је био Млађан Динкић.

Наиме, Уједињени Арапски Емирати одустали су од пројекта “Београд на води” који је требало да покрене српску привреду, зато што је шеик тренутно заинтересован једино за пројекат “Станија на душеку”.

– Од кад је Станија стигла у Дубаи шеика више не интересују никакви пројекти. Он се више не сећа ни ко је Вучић, а камоли тог градилиштанцета “Београд на води”. Толико се загрејао за тај нови пројекат “Станија на душеку” да више не шаље паре ни Ал Каиди у Сирији. У харем није ушао већ три дана, тј. од кад је она стигла у Емирате – испричао је за емиратски таблоид Шеикова Патка један од шеикових евнуха.

По позлаћеним кулоарима Дубаија колају приче да српска старлета није заинтересована за шеика и да има наде да се он ипак на крају врати на прави пут.

 У арапском џет сету се шушка да је Станија шеика одбила уз речи да чува невиност за извесног Филипа. Рекла је да не може да легне на душек, али је ипак задржала 6 кила злата и 700 камила које је он донео на поклон – објавила је Шеикова Патка.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *