Радован Ћурчић

Радован Ћурчић одбио да води репрезентацију Србије док је селектор Радован Ћурчић

СТАРА ПАЗОВА – Шеф стручног штаба репрезентације Србије Радован Ћурчић изјавио је данас да неће водити репрезентацију док је селектор Радован Ћурчић.

Он се тиме придружио бојкоту репрезентативаца Душана Тадића и Немање Гудеља који су изјавили да неће више наступати за репрезентацију док је Ћурчић селектор.

– Немам намеру да седим на клупи репрезентације док год је Ћурчић селектор. Он ништа не слуша шта му говорим, а кад му предложим да ипак треба да осмисли неку стратегију пред утакмицу, као што је на пример стратегија дотурања течности играчима на терену, он само каже да су то све врхунски играчи и да њима стратегија не треба – рекао је Ћурчић.

Селектор Радован Ћурчић одговорио је да је веома изненађен изјавом шефа стручног штаба фудбалске репрезентације Србије Ћурчића. 

– Чудан је тренутак када је одлучио да то изјави. Ако неће да седи на клупи, не мора, а екипу ионако није ни водио, већ само гледао са клупе шта раде играчи и навијао – одбрусио је селектор Ћурчић. 

А директор Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић подржао је селектора Ћурчића, рекавши да имамо среће што можемо да приуштимо таквог врсног стручњака. 

– Ћурчић има богате понуде, да преузме посао шефа струке вицепрвака друге лиге Фарских острва, чије сам име заборавио, али и да буде помоћни тренер петлића у клубу Коло Коло из Чилеа. Према томе, ако изгубимо таквог тренера уочи почетка квалификација за Светско првенство у Русији, не можемо се надати наставку успешних резултата – упозорио је Милошевић.

  • Не пропустите:

Суарез тражио чачкалицу након дуела с Кјелинијем

Ана пристала да се уда за Швајнија под условом да преведе презиме на српски

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *