Скривена камера

Процурео тајни план: Борис Тадић у кампањи открива истину о протеклих 14 година

Скривена камера

Преживели грађани ће се смејати сопственим реакцијама

БЕОГРАД – Из самог почасног врха Демократске странке, односно, пардон, из врха оснивачког одбора Нове демократске странке, процурила је вест о правцу и смеру кретања кампање нове странке на челу са Борисом Тадићем.

Од извора блиског самом бившем почасном председнику ДС-а добили смо информацију да ће мото предизборне кампање Новог ДС-а гласити: ”Насмешите се, били сте у Скривеној камери”.

– Све што се дешавало од пада Милошевића па до данас, бележиле су камере, да, и на улицама и у становима, на спортским теренима и у Скупштини, на сваком месту и у свакој прилици, снимано је све, од самих догађаја до реакције грађана. Лично Тадић ће у кампањи открити да је сва политика у протеклих непуних 14 година била вешто режирана како би се изазвале смешне реакције грађана. Одмах по завршетку избора почеће приказивање серијала “Скривене камере”, а снимци ће бити урнебесни. Грађани ће заиста уживати и смејати се својим невољама. Иначе, снимци су редовно слати најбољим светским режисерима који већ годинама раде на филтрацији онога што је битно и већ су саставили материјал који ће постати Нова српска трилогија – најављује извор.

Како је рекао, серијал ће бити у главном програму свих светских филмских фестивала и биће приказиван широм планете, одмах по добијању Оскара за најбољи ријалити програм.

– Од саме дистрибуције серијала широм света очекујемо огромну зараду, која ће бити подељена грађанима до последњег динара. Музику за трилогију су написали Кики Лесандрић и Млађан Динкић и обојица се одричу свог хонорара, а све да би се испунило оно старо обећање од 1.000 евра по глави становника. Нико до сад није направио било какво телевизијско остварење где је у улози статиста више од седам милиона људи, те самим тим улазимо у Гинисову књигу рекорда. Очекујемо да ће у серијалу бити материјала за 20-25 сезона, а приказиваће се народу у најгледанијим терминима – открио је наш саговорник.

На питање новинара, да ли то значи да је дуже од 13 година намерно вођена политика и економија овако као досад, наш саговорник нам је одговорио контрапитањем:

– Можете ли и да претпоставите да би ико нормалан овако водио земљу?

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *