kimi scepo

Партизан у дубиози, уместо дресова навијачима поклања капитенске траке

kimi scepo

Заједно апеловали да навијачи да врате опрему коју су досад добијали… Јој, не тако јако Кими брате!

БЕОГРАД – ФК “Партизан” налази се у највећој финансијској кризи од свог настанка, рачуни су пред блокадом, а играчи сами себи купују опрему, што је један од кључних разлога због чега је вођа навијачке групе “Алкатраз” Милош Радисављевић Кими узео само капитенску траку од Марка Шћеповића после утакмице против Лудогореца.

У управи Партизана кажу да су захвални навијачима што показују разумевање за стање у клубу и што не траже фудбалерима дресове, штитнике и обућу.

Фудбалер Партизана Марко Шћеповић, током конференције за штампу о финансијским проблемима клуба, са сетом је говорио како су га некад навијачи скидали до гаћа после утакмица.

– Некада су нас навијачи после утакмица скидали голе без обзира да ли победили или изгубили, чешће кад би изгубили. Упадали су у свлачионицу и скидали све са нас, а некад смо се заједно и туширалиСада не смемо ни да се туширамо после утакмице да нам саиграчи не би украли опрему. Хвала Кимију што ми је само тражио капитенску траку, то је прави навијач који штеди свој клуб – рекао је Шћеповић.

И сам вођа навијача Алкатраза обратио се новинарима.

– Велика помпа се дигла што сам од Шћеповића тражио само траку, али знао сам да нема резервни дрес да би ми овај поклонио. Иначе, знам да се неки навијачи договоре са фудбалерима да им пред камерама дају дрес, а онда им оперу и врате. Тако се бодри свој клуб – поручио је Радисављевић.

Радисављевић и Шћеповић апеловали су заједно на навијаче да све делове опреме које су у претходне две године добили од играча врате у клуб као и да до даљњег не узимају од својих љубимаца ништа сем капитенских трака и знојница.

 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *