erotske reklame latinica

Новосађани траже да се из градских аутобуса уклоне латиничне рекламе за еротско дописивање

erotske reklame latinica

Деца су присиљена да гледају латиничне натписе на еротским рекламама у превозу

НОВИ САД – Велики број грађана Новог Сада упутио је ових дана притужбе ЈГСП Нови Сад, градској управи, али и медијима због истицања латиничних плаката за еротско дописивање у возилима јавног превоза.

Грађани су огорчени што су после измене натписа на аутобусима из латиничних у ћириличне принуђени да трпе латиницу на плакатима за еротски СМС.

– У почетку нисам ни обраћала пажњу, али сам онда схватила да су сви плакати са тим девојкама за еротски СМС на латиници. Можете мислити како сам се осећала јер су та латинична слова морали да гледају моји синови који су у пубертету и шта све на латиници може да им падне напамет – изјавила је за “Блиц” Јелена Мировић са Клисе.

Удружење ратних војних ветерана из Новог Сада издало је саопштење у коме дају рок ЈГСП Нови Сад да у наредних пет дана уклоне латиничке плакате за еротско дописивање из свих возила јер ће у супротном они то учинити.

– Ако латинични плакати не буду уклоњени наше удружење ће то лично учинити, а на њихова места поставити ћириличне рекламе за еротски СМС – стоји у њиховом саопштењу. 

 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *