Tompson i Doris

Томпсон љубоморан на Дорис Драговић због најављеног наступа у Београду

Tompson i Doris

Хрватски рок певач сматра да је својим изјавама о Србима пре Дорис заслужио концерт у Београду

ЧАВОГЛАВЕ – Хрватски рок певач Марко Перковић Томпсон не може да сакрије љубомору због тога што ће Дорис Драговић, а не он, бити прва особа међу хрватским екстремним националистима која ће наступити на концерту у Србији, јавља Јутарњи лист. 

Он је посебно озлојеђен због њене идеје да има чак два гостовања у београдској “Арени”, у фебруару и марту, па је својим агентима наложио да покушају да му организују концерт у Србији пре њеног првог гостовања.

– Желим наступити прије Дорис и представити се србијанској публици. Хтио бих се појавити на Ушћу, или, штовише на “Маракани”, но моји ме агенти увјеравају да зимско вријеме не погодује концертима вани. Но, ја не губим наду и убјеђен сам да бих могао имати своју изведбу прије Дорис управо у “Арени”. Што је то за мене, ја могу организирати концерт за пар тједана, штовише, за пар дана – поручио је хрватски певач.

Перковић је констатовао да он, ако је судити по изјавама о Србији и Србима, много пре Дорис заслужује да има концерт у Београду.

– Према томе, требало би се поштивати некакво право првенства. Но, ја ћу направити концерт прије Дорис и нитко ме у томе неће спријечити. Особито стога што у Србији имам већ много публике из Хрватске, која је сплетом несретних околности напустила своју земљу. Та публика је засигурно носталгична чути праву хрватску рок глазбу – казао је Томпсон, који је најавио да ће приликом првог наступа у Србији, у знак помирења носити привезак око врата са ћириличним словом “У”. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *