Пронађен мушкарац који обрише леђа сваки пут након туширања

Стева Добановачки брише леђа

У свему осталом што ради Стева је потпуно нормалан

ЗРЕЊАНИН – Стева Добановачки из Зрењанина јединствен је пример припадника мушког пола у Србији, а можда и у свету, који сваки пут након туширања пешкиром добро обрише леђа, као и цело тело, и то пре напуштања купатила.

Да у свету постоји човек који није жена, а који изађе потпуно сув из купатила после купања, потврдила нам је и његова супруга Нада.

– Мој Стева је човек мимо других. Не знам.. Све комшинице и пријатељице ми се жале на своје мужеве да се никад не обришу после туширања, а поготово да им по леђима остају капљице воде, па ме је просто срамота пред њима да им признам да је мој Стева ту педантан к`о нека жена – каже Нада за Нашу Патку. 

Она истиче да Стева није феминизиран, а проверено није ни настран. У свему осталом што ради, овај отац троје, сад већ одрасле деце, потпуно је нормалан. Воли фудбал, пије пиво и нервира се због политике. Због чега онда он после туширања заиста употреби пешкир да се обрише, а не само да се огрне њиме, наука још није дала одговор.

– Терала сам га да иде код лекара, али ни доктор није знао да каже у чему је проблем. Преписао му је неке лекове, али не помаже. Да живимо у Америци, мога Стеву би узела да изучава НАСА, али овде као да то никога не занима – разочарана је Нада. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *