vladan-milojevic

Милојевић о реваншу са ЦСКА: Играћемо као да је у првом мечу било 0:0

БЕОГРАД – Први стратег Црвене звезде Владан Милојевић најавио је да ће његов тим у реванш мечу шеснаестине финала лиге Европи са ЦСКА у Москви играти као да у првој утакмици није било голова.

 

– Нећемо се опустити упркос добром резултату из првог меча. Играћемо као да је било 0:0 – рекао је Милојевић.

Он је појаснио да би Звезда, и да је победила са већом разликом од 0:0, играла у реваншу као да је било без голова.

– Да смо победили са 1:0, онда бисмо исто играли реванш као да смо славили са 0:0, а да смо победили са 2:0, играли бисмо као да смо победили са 1:0, то јест, као да је било 0:0. Да смо победили са 3:0 играли бисмо како да смо победили са 2:0, што би било исто као 1:0, односно 0:0, а да смо победили са 4:0, играли бисмо као да смо победили са 3:0, што би било као да смо победили 2:0, што је исто као да смо победили  са 1:0, односно као да је било 0:0. Исто важи да смо победили са 5, 6 или 7:0 – наглашава шеф струке црвено-белих.

На питање какве би биле друге варијације, односно, да је било 1:1, да ли би Звезда играла реванш као да је било 1:1, Милојевић је одговорио потврдно.

– И да смо победили са 2:1, играли бисмо реванш као да је било 1:1, а да је било 3:1, играли бисмо као да је било 2:1, а то значи као да је било 1:1. Да смо добили са 4:1, играли бисмо као да је било 3:1, а то значи као да смо добили са 2:1, што значи као да је било 1:1. Да је било 5:1… даље знате. И да смо победили са 3:2, играли бисмо као да је било 2:2, а да је било 4:2 за нас, играли бисмо као да је било 3:2, што значи као да је било 2:2…. – наставио је да набраја Милојевић.

А тренер ЦСКА Виктор Гончаренко најавио је да ће његова екипа играти као да је у првој утакмици било 7:0 за Звезду.

– Да је Звезда добила са 7:0, играла би исто као да је било 0:0. Како је 0:0 и 7:0 исто, седам голова је ипак превелика предност Звезде из прве утакмице, па је не можемо стићи. Зато ћемо реванш меч искористити да разиграмо младе играче, а ове искусне одморимо за важне првенствене окршаје – казао је Гончаренко.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *