Окружен мртвима

Љубитељ зомби хорора пропустио шеснаесту од 37 реприза овонедељне епизоде серије “Окружен мртвима”

Окружен мртвима

Зомбирао се од алкохола и неспавања претходне ноћи па преспавао омиљене јунаке

АПАТИН – Марко Пап из Апатина не пропушта ниједну од епизода зомби серије “Окружен мртвима”. Он такође не пропушта нити једну од 37 реприза сваке од епизода те серије којима Фокс телевизија у току седмице попуњава ноћне термине до наредног понедељка увече, то јест до наредне епизоде ове серије. Ипак, ове недеље, Пап је преспавао шеснаесту репризу последње приказане епизоде.  

– Последња епизода серије “Окружен мртвима” није била толико занимљива као неке раније, али ни толико лоша. Као велики фан зомби хорора никако не волим да пропуштам репризе. Ипак, десило ми се да сам се претходно вече олешио од алкохола са друштвом, па ујутро право на посао, па нисам спавао цео дан и буквално сам био зомбиран. И не знам како се то десило, само сам се сручио на кревет као мртвац, и то баш пред почетак шеснаесте репризе која се емитовала после поноћи – прича Марко. 

Он каже да не може да прежали што је заспао ту ноћ као заклан, јер већ види да му фали та реприза као гробару лопата будући да је недовољно запамтио детаље.

– На пример, на 14 минута и 26 секунди не знам да ли је флека на зиду, лево од жутог кауча, била од ималина са ципеле или од коломасти, а на 21 минут и 53 секунде, онај трећи зомби што је наишао, не знам да ли је имао смеђу или плаву косу и да ли је прљаве шишке носио на леву или на десну страну. Такође, пети зомби у истој сцени не знам је ли рекао “ургх”, или “аргх”, све ми се побркало – јада се Марко.

Он размишља да епизоду скине са торента и да је погледа накнадно још једном како би надоместио губитак.

– Међутим, ту се јавља други проблем. У међувремену сам већ погледао све друге репризе, дакле 36 од 37 овонедељних реприза те епизоде. Али кад сам их већ погледао, како да ову шеснаесту репризу уметнем на њено место, тако да то заиста буде шеснаеста реприза коју сам погледао, а не тридесет и седма? Разумете ме? Како да ову што скинем са торента убацим да буде између петнаесте и седамнаесте? То је немогуће – очајан је Марко Пап. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *