Jovan Krkobabic karate

Кркобабић са друштвом демолирао сплав „Фристајлер“ током прославе Дана младих

Jovan Krkobabic karate

Крка је на сплаву демонстрирао борилачке вештине, а полицији се правдао да је деда Стефана Кркобабића

БЕОГРАД – Друштво потпредседника Владе Србије Јована Кркобабића демолирало је рано јутрос сплав Фристајлер и претукло обезбеђење током прославе Дана младих.

Према речима очевидаца, Кркобабић је, видно алкохолисан, са још неколико вршњака дошао у клуб Фристајлер око  01.00сат ујутру и одмах отерао друштво у којем је седео Љубиша Буха Чуме. 

Кркобабић и екипа су од старта почели да малтеретирају остале госте, да их гађају ледом и поливају пивом. Када је преплашено обезбеђење пришло да их замоли да то не раде, настао је хаос. 

– Кркобабић и екипа хулигана су бацали ивентар, ломили столове и терали друге госте да скачу у воду. Скакали су по обезбеђењу које се одмах на почетку инцидента предало и легло на земљу. Кркобабић је вриштао на друге госте и викао: “Ви ћете да ми кварите прославу!” Било је ужасно – каже овај очевидац.

У кабинету Јована Кркобабића не демантују да је до инцидента на сплаву дошло, али тврде да је нападнут заправо потпредседник Владе и његови пријатељи.

– Господин Кркобабић већ 80 година прославља Дан младих, традиционално је отишао на уранак на један од београдских сплавова са неколико школских другова. Међутим, док су се добро забављали и расхлађивали друге госте, пришло им је обезбеђење и затражило да напусте клуб. Без поговора су кренули да тако поступе, али када су пошли ка излазу, обезбеђење је легло на земљу и покушало да их саплете својим телима. Господин Кркобабић је тада реаговао у самоодбрани, али је цео инцидент преувеличан. Гостима се чак и допала његова реакција па су многи од радости скочили у воду – објашњава заменик шефа његовог кабинета Сандра Докић.

Она је одбацила и тврдње појединих припадника МУП-а да је Кркобабић по доласку полиције покушао да избегне одговорност позивајући се на то да је он деда функционера Привредне коморе Београда Стефана Кркобабића. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *