Kim džong un i teča prvi sleva

Kим Џонг Ун наредио да га убију јер је братанац своје тетке

Kim džong un i teča prvi sleva

Ким је одлучио да оконча свој живот како би испунио сан да доживотно влада (теча први слева)

ПЈОНГЈАНГ – Севернокорејски диктатор Ким Џонг Ун синоћ је убијен по сопственом наређењу, јављају јужнокорејски медији.

Пошто је претходно наредио да погубе његовог, течу, тетку, све рођаке до 45 колена и све генерале, Ким је наредио да и он буде смакнут како би се осигурао да ће владати до смрти.

– По наређењу вође последњих месец дана убијали смо све његове рођаке и по очевој и по мајчиној линији, а посао је завршен пре три дана. Тада смо му рапортирали речима: “Вођо, сви рођаци ваших родитеља, сем вас су убијени – испричао је један од Кимових сарадника.

Према његовим речима после те реченице нешто се “преломило” у Кимовој глави, два дана је био потиштен, а онда је наредио да га погубе.

– Вођа је после два дана потиштености променио расположење и весело нам наредио да га убијемо. Нисмо смели да противуречимо јер би то значило сигурну смрт за нас, апи смо наређење извршили онако како је захтевао. А имао је несвакидашњи захтев – испричао је овај севернокорејски званичник.

У жељи да надмаши бруталну смрт тетка кога су растргли бесни пси, Ким Џонг Ун је за себе смислио још спектакуларнију смрт.

– Вођа је наредио да га из авиона бацимо без падобрана, а да за њега вежемо динамит на даљинско управљање који би детонирали пре него што падне на земљу. Место пада је било минско поље на граници са Јужном Корејом које је одмах након тога требало да гранатирамо са више хиљада пројетила. Извршили смо све што је тражио – објаснио је он.

Вест о смрти Ким Џонг Уна потресла је бројне новинаре западних медија који више неће моћи да измишљају фантастичне приче о његовим злочинима над члановима породице.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *