ТАЈНА ОТКРИВЕНА: Ево зашто Кинези фарбају псе да личе на панде

Панда псиШАНГАЈ - Фарбање паса тако да личе на панде потпуни је хит у Кини. Међутим, све до скора није се знало зашто власници паса то раде и мислило се да их улепшавају јер много воле панде. Ипак, истина је да их тако фарбају јер воле псе, а не панде.

Наиме, реч је о томе да су панде у Кини заштићене животиње, а осим тога нису ни јестиве. То их чини савршеном животињом како би се испод њихове маске сакрио пас.

Зубарка Кси Јун Ли каже да је имала раније неколико паса марке чау-чау, али су сви један за другим завршавали на јеловнику код комшија. 

- Купила сам новог и почела да га фарбам као панду и од тада немам више проблема - рекла је Кси Јун Ли.

Како кажу у Кинеском кинолошком савезу (кинески кинолошки, ха-ха-ха-ха, прим. прев.) они саветују власнике да фарбају псе у дивље звери како... прочитај још Опширније: ТАЈНА ОТКРИВЕНА: Ево зашто Кинези фарбају псе да личе на панде

Пасионирани скупљач сличица мења једног од своја два близанца за попуњен албум Мексико `86

Мексико 86СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Пасионирани скупљач сличица Чедомир Миличић (40), звани Чеда Сличица, објавио је оглас у којем нуди замену једног од своје двојице синова близанаца за попуњен албум Мексико `86.

- Имао сам некад тај албум, али је потпуно упропашћен у поплави. Не овој великој, него ми жена заборавила чесму, а судопера запушена, па је поплавило целу кухињу и трпезарију. Иначе, албуме избегавам да држим у води, заправо их држим на врху... прочитај још Опширније: Пасионирани скупљач сличица мења једног од своја два близанца за попуњен албум Мексико `86

Месецима долазио на време на посао јер је заборавио да врати часовник уназад

Денис ПрокићБЕОГРАД - Денис Прокић, нижи референт у Министарству за рад и запошљавање, пре неколико месеци почео је да долази на посао на време. Мистерија зашто то чини, иако је увек каснио сат времена, разрешена је ових дана, након што је часовник померен унапред на летње време. 

Његове колеге кажу да им је свима било чудно Прокићево понашање када су јесенас почели да га затичу на радном месту у време које је предвиђено за долазак на... прочитај још Опширније: Месецима долазио на време на посао јер је заборавио да врати часовник уназад

Љубитељ зомби хорора пропустио шеснаесту од 37 реприза овонедељне епизоде серије "Окружен мртвима"

Окружен мртвимаАПАТИН - Марко Пап из Апатина не пропушта ниједну од епизода зомби серије "Окружен мртвима". Он такође не пропушта нити једну од 37 реприза сваке од епизода те серије којима Фокс телевизија у току седмице попуњава ноћне термине до наредног понедељка увече, то јест до наредне епизоде ове серије. Ипак, ове недеље, Пап је преспавао шеснаесту репризу последње приказане епизоде.  

- Последња епизода серије "Окружен мртвима" није била... прочитај још Опширније: Љубитељ зомби хорора пропустио шеснаесту од 37 реприза овонедељне епизоде серије "Окружен мртвима"

Мушкарац обрише леђа сваки пут након туширања

Стева Добановачки брише леђаЗРЕЊАНИН - Стева Добановачки из Зрењанина јединствен је пример припадника мушког пола у Србији, а можда и у свету, који сваки пут након туширања пешкиром добро обрише леђа, као и цело тело, и то пре напуштања купатила.

Да у свету постоји човек који није жена, а који изађе потпуно сув из купатила после купања, потврдила нам је и његова супруга Нада.

- Мој Стева је човек мимо других. Не знам.. Све комшинице и пријатељице ми се жале... прочитај још Опширније: Мушкарац обрише леђа сваки пут након туширања

Американац дошао у Београд да би јео у „Меку“

Big mekБЕОГРАД – Прво што је Американац Џорџ Кристоферсон (39) урадио након што је слетео Београд било је да посети ресторан брзе хране „Мекдоналдс“ на Славији. Јер управо тамо га је истоварио аутобус са сурчинског аеродрома.

- Код нас у Потаватомију, Индијана, нема „Мекдоналдса“ – објашњава Кристоферсон, коме је ово прва посета нашој земљи – најближи је удаљен неких 300 миља вожње, а ја никако не волим брзу вожњу комбајном по аутопуту. А... прочитај још Опширније: Американац дошао у Београд да би јео у „Меку“

Некрофил спасао жену коју су лекари прогласили мртвом

МртвачницаЧИКАГО - Захваљујући манијаку некрофилу, Сара Мекејн (42) из Чикага избегла је смрт кремацијом, након што су је лекари грешком прогласили мртвом, пишу амерички медији.

Сара се оклизнула у самопослузи "К Март" и ударила главом у бетон што је изазвало дубоку кому, а лекари хитне помоћи су је грешком прогласили умрлом. По жељи породице она је одмах пребачена у погребни завод где је рано ујутро требало да буде кремирана. Срећом наишао... прочитај још Опширније: Некрофил спасао жену коју су лекари прогласили мртвом

Фризби умислио да је бумеранг

фризбиЛОЗНИЦА - Фризби Миомира Петровића (21) из Крупња код Лознице не понаша се као остали фризбији. Када га хитнете, уместо да одлети и спусти се на земљу далеко од вас, можда благо улево или удесно, он потпуно заокрене и врати се у руке бацача.

- Када сам купио овај фризби на вашару у Шапцу, мислио сам да је то сасвим обичан фризби. Тањир к`о тањир, само пластични, мислио сам. Међутим, када сам га испробао на првом пољанчету видео сам да... прочитај још Опширније: Фризби умислио да је бумеранг

Сајт за тражење посла објавио оглас за посао

Тражење послаБЕОГРАД - Један сајт специјализован за посредовање у проналажењу посла у Србији објавио је игром случаја оглас за посао. 

Ово нам је потврдио Десимир Вићентијевић (34), дипломирани историчар уметности који годинама покушава да нађе посао у струци.

- Можете слободно рећи и без оног "у струци". Елем, пријављен сам већ неколико година на више интернет портала који се баве посредовањем у тражењу посла. Од тада, редовно су ми на мејл... прочитај још Опширније: Сајт за тражење посла објавио оглас за посао

Новосађанин запрепашћен што му још нико није тражио сигуран глас

novosadjaninНОВИ САД - Предраг Ф., незапослени лекар из Новог Сада, обратио нам се молбом да објавимо његов вапај у медијима.

- Не знам шта се ово дешава, већ је прошло толико времена од расписивања нових избора, а мене још ни једна странка, ниједан њихов активиста није позвао тражећи од мене сигуран глас. Да ли је могуће да су сви толико сигурни у победу да им мој сигуран глас не значи ништа - пита се овај наш запрепашћени грађанин и... прочитај још Опширније: Новосађанин запрепашћен што му још нико није тражио сигуран глас

Новинар оклеветао пријатеља како би заједно поделили одштету

Štampa dnevna i ostalaБЕОГРАД - Новинар једног београдског дневног листа оклеветао је свог пријатеља, једног истакнутог политичког активисту и малог привредника. Епилог је да је његов пријатељ тужио новину, да би заједно поделили одштету од милион динара, открива Наша Патка. 

- Имам приватну фирму и био сам у неким кредитима и дуговима. Иако сам давао најповољније понуде, никако нисам успевао да мојој фирми прибавим неке од послова државних набавки, јер... прочитај још Опширније: Новинар оклеветао пријатеља како би заједно поделили одштету

Пратите нас преко Фејсбука...

... или путем Твитера

Follow Us On Twitter - Image

РАЗБИБРИГА

Разне глупости

ТАЈНА ОТКРИВЕНА: Ево зашто Кинези фарбају псе да личе на панде

Панда пси

субота, 12 JULY 2014

Пасионирани скупљач сличица мења једног од своја два близанца за попуњен албум Мексико `86

Мексико 86

субота, 07 јун 2014

Кутак за математичаре: Колико ће деце милионеру родити девет манекенки?

Милионер и манекенке

петак, 16 мај 2014

Некрофил спасао жену коју су лекари прогласили мртвом

Мртвачница

четвртак, 08 мај 2014

Месецима долазио на време на посао јер је заборавио да врати часовник уназад

Денис Прокић

четвртак, 03 април 2014

Фризби умислио да је бумеранг

фризби

уторак, 01 април 2014

Љубитељ зомби хорора пропустио шеснаесту од 37 реприза овонедељне епизоде серије "Окружен мртвима"

Окружен мртвима

понедељак, 10 март 2014

Теслина урна се сели из музеја у храм да би је неко видео

Никола Тесла

уторак, 04 март 2014

Сајт за тражење посла објавио оглас за посао

Тражење посла

среда, 26 фебруар 2014

Мушкарац обрише леђа сваки пут након туширања

Стева Добановачки брише леђа

четвртак, 20 фебруар 2014

Новосађанин запрепашћен што му још нико није тражио сигуран глас

novosadjanin

субота, 08 фебруар 2014

Американац дошао у Београд да би јео у „Меку“

Big mek

понедељак, 13 јануар 2014

Тачи добија и Нобела за медицину због унапређења на пољу пресађивања органа

Hašim Tači Nobelovac

четвртак, 19 децембар 2013

Новинар оклеветао пријатеља како би заједно поделили одштету

Štampa dnevna i ostala

недеља, 08 децембар 2013

Баки након удара грома израсла два нова зуба на протези

Baba stoja

понедељак, 02 децембар 2013

Четник пропустио трећу епизоду "Равне Горе", али верује да ће је стићи на првој окуци

ravna gora zastava

понедељак, 25 новембар 2013

Шизофреничар умислио да га неко прати на Твитеру

šizofrenik paranoik

понедељак, 18 новембар 2013

Министар одбио да помогне старом другу у ношењу намештаја при селидби

selidba

субота, 02 новембар 2013

Овај човек је стварно геније: Лазар Крстић никад не погреши где су „Z“ и „Y“ на тастатури!

Lazar Krstic delta kapa epsilon

субота, 05 октобар 2013

Судски патолог не може да гледа филмове са пуно насиља јер му, кад види крв, позли

patolog goran brankovic

субота, 21 септембар 2013

Занимљива математика: Израчунајте колико је Верица Ракочевић старија од свог супруга

verica i veljko

петак, 20 септембар 2013

Девојка никад не пита момка "О чему мислиш"

Lidija Maric

недеља, 01 септембар 2013

Погодите назив загонетне институције у којој је боравио Толе Караџић

covic nagradno pitanje vesala

среда, 21 август 2013

Ни ја нисам лош

ni ja nisam los

четвртак, 15 август 2013

Ликови Марко и Иван шест сати не успевају да пређу улицу јер пешачки није завршен

likovi Marko i Ivan najbolji ortaci

уторак, 13 август 2013

Бирокрадија

birokradija

понедељак, 12 август 2013

Твитер напунио седам година, од септембра креће у први разред

tviter djak

понедељак, 15 JULY 2013

Научници патентирали птичји грип који се шири 10 пута брже од претходног

pticji grip novi

субота, 11 мај 2013

Авион усисао бабу с плаже, спасио је чича с кишобраном

karibi saint marteen

понедељак, 01 април 2013

Довршите реченицу премијера Дачића

pijani Dacic

недеља, 13 јануар 2013