фризби

Фризби умислио да је бумеранг

ЛОЗНИЦА – Фризби Миомира Петровића (21) из Крупња код Лознице не понаша се као остали фризбији. Када га хитнете, уместо да одлети и спусти се на земљу далеко од вас, можда благо улево или удесно, он потпуно заокрене и врати се у руке бацача.

– Када сам купио овај фризби на вашару у Шапцу, мислио сам да је то сасвим обичан фризби. Тањир к`о тањир, само пластични, мислио сам. Међутим, када сам га испробао на првом пољанчету видео сам да се не понаша нормално. Уместо да падне далеко од мене, он ми се вратио у руке. И тако сваки пут – објашњава Миомир.

Он не може да објасни овај феномен посебно зато што његов фризби нема ама баш никакве везе са Аустралијом.

– Једино што ми пада на памет јесте да сам, купивши фризби на вашару, прошао поред великог плаката на којем је била слика кенгура. Само, онда би фризби требало да скакуће, а не да се враћа. Или је можда то што сам после тога из ваздушне пушке освојио плишану играчку коалу – пита се Миомир. 

Међутим, он је у проблему како сада да дресира свог пса Жућу, јер мора да чека нови вашар да би потражио оног продавца који му је увалио неисправан фризби, како би му тражио замену и узео неки који нема кризу идентитета. 

– Купио сам фризби да бих дресирао мога Жућу, који би требало да ми га донесе кад га бацим. А како то да уради кад се фризби враћа као бумеранг? Много волим мога Жућана, он је од расе динго и њега ми је, још док је био штене, донео мој рођак из Сиднеја Дејв Милић – наводи Миомир.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *