Џамбо

Џамбо пуштен пошто је обећао да више никог неће спашавати

Џамбо

Недељковић признао да је спасао 500 људи како би бацио у засенак Вучића

ОБРЕНОВАЦ – Слободан Недељковић Џамбо пуштен је данас из притвора пошто је обећао да више никад никог неће спасити.

Џамбо је у нагодби са тужилаштвом потписао признање да је измислио да има жену и дете и да је спасао 500 људи само зато да би одвукао медијску пажњу са председника Владе Александра Вучића. 

Џамбо каже за Нашу Патку да после времена проведеног у полицији више не може да тврди ни да ли је било поплаве.

– Љубазни инспектори су ми објаснили да немам породицу, да је Вучић спасао све те људе и да ја нисам из Обреновца. Ја сам схватио да сам све време био у заблуди. Полиција испитује да ли је реч о тајкунско-жутој завери, у којој је мени у мозак уметнуто лажно сећање, како би се умањио напор премијера у спашавању свих људи из поплаве. Нисам више сигуран ни да ли је поплаве било, Једино сам сигуран да више никад нећу никог спасити, бар док је СНС на власти. Није да се плашим, већ ми је јасно да моје услуге нису потребне – каже скромно Џамбо.

Недељковић наводи да полиција у два правца води истрагу око тога који тајкуни су умешани у интервенцију у његовом сећању.

– Један тим инспектора чека да изађе сутрашњи број Информера, а други очекује вечерње издање сутрашњег Курира да би сазнали шта се заиста десило – каже Џамбо.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *