Јутка прелази у Двери? Тамо му признају да је бахат, али замерају да је недовољно груб

БРУС/ЧАЧАК – Председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка, који је најавио оставку на овај положај, могао би ових дана да пређе у Српски покрет Двери, сазнаје НП портал.

У Дверима не гледају балоганаклоно на Јуткино љубкање и волкање јер је то за њих речник млакоње (Јутјуб Инсајдер видео скриншут)

– Идем тамо где знају како се поступа са женама – наводно се поверио Јутка најближим сарадницима.

Некадашњи функционер Нове Србије се пожалио да је у напредњацима био спутан јер у свакој жени види Зорану Михајловић, због чега није могао до краја да искаже мушку доминацију. То је, како преноси наш извор, резултирало тиме да су га неке жене и одбијале.

Лидер Двери Бошко Обрадовић потврдио је за наш портал да постоји комуникација са талентованим председником општине Брус.

– Истина је да нам се Јутка нутка. Послао ми је 15.000 непримерених порука на мобилни телефон o томе како би волкао да пређка у наш покрет. За њега могу да кажем да је код напредњака напредовао,и то приметно, када је у питању бахат однос према женама, али још увек му фали извесна доза грубости, оне праве мушке руке да покаже женама где им је место. Са оним љубкањем и волкањем звучи превише као неки млакоња. Талентован јесте, али је потребно још доста рада са њим да би достигао пун капацитет – казао је Бошко Обрадовић.

Међутим, вођа Двери напомиње да прелазни рок за политичаре тренутно није у току, па је потребно сачекати да се реши Јуткин статус у Српској напредној странци.

– Уколико би постао слободан агент, онда би му врата Двери била широм отворена. То се може догодити ако га напредњаци ногирају, као што смо ми недавно ногирали Срђана Нога – рекао је Обрадовић.

Аутор: Панургије Чичамичић

Ево како су режимски медији известили о протесту „1 од 5 милиона“

ПОКЛОН ЗА 8. МАРТ: Дамама ниже казне за саобраћајне прекршаје

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *