Кристијан тражио од суда да му се време проведено у ријалитију урачуна у издржану казну

БЕОГРАД – Најпознатији робијаш у Србији Кристијан Голубовић затражио је од Вишег суда у Београду да му време проведено у ријалитију урачуна у издржану казну, те да га пусти на слободу.

Кристијан је провео четири месеца затворен на Фарми под строгим надзором камера (фото: Јутјуб скриншот)

Он је осуђен на осам година затвора због трговине наркотицима и држања оружја, а казна му истиче априла 2020. године. Међутим, Кристијан у молби упућеној суду наводи да би му време проведено у ријалитију „Фарма 6“ морало бити урачунато у казну.

„И тамо сам био затворен, а моје кретање и целокупни боравак у потпуности су били контролисани камерама“, наводи се у Кристијановој молби.

Он образлаже да је у ријалитију провео затворен четири месеца, а тај ријалити затворски стаж би му се, како истиче, „требао признати као бенефициран“ и то тако да му се “рачуна три и по месеца издржане казне за један месец проведен у ријалитију”. Стога он предлаже да одмах буде пуштен на слободу.

Одлука суда о томе да ли ће популарни криминалац бити пуштен на слободу или остати иза решетака, очекује се у најскоријем року.

Подсетимо, Кристијан Голубовић је једини актер документарног филма „Видимо се у читуљи“ чије име није уоквирено правоугаоником на одјавној шпици.

Аутор: Давид Штрбац

Прочитајте још:

Kристијан спасао рибу из набујале реке

Синдикат просветних радника подржао колегу Кристијана Голубовића

Полиција уводи нова правила: Куповина дроге само уз личну карту

Силоватељ се брани ћутањем јер прави џентлмени никад не причају о томе

 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *