ВУЧИЋ ЗАГРМЕО: Ако је Синиша Мали напустио функцију градоначелника, вала ће и Јутка!

БЕОГРАД – Милутин Јеличић Јутка мораће да поднесе оставку, и то одмах и хитно! А то значи за девет месеци до годину или две дана! Таман негде око локалних избора, рекао је председник Србије Александар Вучић на трећој данашњој конференцији за новинаре.

Вучић обећао да ће Јутка отићи одмах за годину-две (фото: Јутјуб скриншут/НП)

Шеф државе је одлучио да пресече ситуацију са председником општине Брус који је оптужен зато што је покушао да својим грубим рукама нежно помилује по гузи службеницу, што је она протумачила као сексуално узнемиравање.

– Јутка ће морати да оде, баш као што је то урадио и градоначелник Београда Синиша Мали због рушења Синишамале… пардон Савамале, извињавам се. Због рушења Савамале кренуло се у рушење Синише Малог, то сам хтео да кажем. Па им смета што је рушење обављено ноћу, а за нас нема дан и ноћ, ми радимо и дању и ноћу за добробит Србије. Дакле, ако је Мали могао да оде годину дана након обећања, вала ће то морати и Јутка… Чим му ослободимо неко министарско место. Или место шефа БИА… Добро, то не може, ту је Бата Гашић, видећемо, можда ВБА, па да се њих двојица друже – категоричан је Вучић.

Он се пита „а шта је то лоше урадио Јутка“.

– Не знам, али човек који има резултате у општини Брус сада је приморан да оде за годину или две због притиска опозиције. Па добро, нека им буде – поручио је Вучић.

Аутор: Панургије Чичамичић

Јутка прелази у Двери? Тамо му признају да је бахат, али замерају да је недовољно груб

Ево како су режимски медији известили о протесту „1 од 5 милиона“

Комунална полиција ће хапсити Београђане који не могу да докажу како су од куће доспели у други део града

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *